Monday, December 21, 2009

Flat Fold Finish

I was thinking about how to finish this free Christmas pattern I stitched a few days ago and I finally decided to finish it as a flat fold. This is my very first flat fold finish, so I wasn't really sure if I should have finished it that way, mainly because the finishing instructions looked a little complicated. But I love the result and to finish it wasn't difficult at all. It was actually pretty easy and I even created my own photo tutorial which you can find here.
***
Rozmyslala som ako mam ukoncit tuto free vianocnu vysivku ktoru som vysila pred par dnami a nakoniec som sa rozhodla spravit z nej flat fold. Je to moj uplne prvy flat fold a preto som si nebola ista ci sa do toho vobec mam pustat, hlavne preto, ze navod vyzera dost complikovane. Vysledok sa mi ale velmi paci a ukoncenie nebolo vobec narocne, prave naopak, bolo to velmi lahke a dokonca som nafotila aj vlastny navod ako na to, ktory mozete najst tu v albume.


1 comment:

Evik said...

Moc pěkné!
A musím říct, že mi čteš myšlenky ... mám rozvyšívanou ještě jednu vánoční předlohu a právě jsem přemýšlela, že ji ukončím stějným způsobem jako ty. Tak jsem zvědavá jestli to stihnu ;)

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...