Sunday, January 31, 2010

Heart Scissor Fob

Valentine is just behind the corner, so I'm working on some cute love projects now. I decided to stitch some of my own designs first, so here it is: Heart Scissor fob.
***
Valentin je uz za rohom, a preto teraz pracujem na miluckych zamilovanych projektoch. Rozhodla som sa vysit najprv nieco z mojich vlastnych vzorov, takze tu je: Heart Scissor fob.


Heart Scissor Fob - Lenka's Designs
32ct Vintage Country Cream Belfast Linen
DMC 304
***

I'm off working on my SAL because Sylvia just released February design for her My Little Heart SAL. She actually designed THREE February patterns and I have a big dilemma now because I love all of them and have no idea which one to include in my SAL ...there is some hard decision waiting for me tonight ;) ...they are so cute, and I'm very happy that I decided to join this SAL. Thank you Sylvia once again! Can't wait to see what next months will bring ... as I see it, it will be a veeeeery long year for me ;)
***
Odchadzam pracovat na mojom SAL projekte pretoze Sylvia prave vlozila na stranku februarovy vzor pre jej My Little Heart SAL. Vytvorila vlastne az tri vzory pre februar a ja mam teraz velky problem pretoze vsetky tri su uplne rozkosne a ja sa neviem rozhodnut ktory z nich mam vysit ...dnes vecer mam caka tazke rozhodovanie ;) ...vzory su milucke a ja som hrozne rada ze som sa rozhodla zucastnit tohto projektu. Este raz ti dakujem Sylvia! Som strasne zvedava co prinesu dalsie mesiace ... ako to vidim ja, tak ma caka jeden veeeelmi dlhy rok ;)

***
Thanks for stopping by!
Have a great day!
Lenka

11 comments:

elina said...

Lenka ten fob je prekrasny...a fotky uzasne...ako vzdy:-D

Blu said...

Very cute fob!

Katka said...

Lenni, scissorb je úžasný .. u Sal projektu řeším stejný problém, před chvílí jsem objevila druhý motiv a teď nevím, líbí se mi první a ten poslední .. na výšivku se chystám až večer, tkže do té doby se musím rozhodnout, který zvítězí :o)

Evik said...

Leni, fob je krásný. Pěkný vzor jsi vymyslela :)
Koukla jsem se na únorový vzor v SAL 2010 a máš pravdu. Jeden hezčí jak druhý. Jsem moc zvědavá jaký si vybereš ;)

Lapplisor said...

Thanks for the nice Freebie :-)
Greetings from Germany
♥☼♥Barbara♥☼♥

Anonymous said...

It looks so lovely! :)

zcdl said...

jeeej to je krasne :)

Unknown said...

Lovely hearts!!
Congrats for your beautiful work!

staci said...

This fob is so beautiful and sweet!

aeljot said...

Sweet :)

Henry Hanson said...

Good readingg your post

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...