Monday, February 22, 2010

Unwanted Visitor

Hi everybody, I hope you're all doing well.
I haven't been stitching in the last couple of days because I got sick. Nothing serious really, just a silly cold, but you know how it is ... I'm just not in a mood to do anything, I've been just laying on the sofa, under a blanket, watching TV or reading a book ...and drinking tons of herbal tea... I did manage to finish Petites Maisons Rouges from Tralala into a pinkeep, but I was toooo lazy to take a photo, so I'll show it to you later when I feel better.
***
Zdravim vsetkych mojich citatelov a dufam, ze sa vsetci mate dobre.
V poslednych dnoch som nic nevysivala pretoze som ochorela. Nie je to nic vazne, iba hlupa nadcha, ale viete ako to je... Nemam naladu robit vobec nic, iba lezim na gauci pod dekou, pozeram telku alebo citam knihu ...a pijem tony bylinkoveho caju... Podarilo sa mi sice dokoncit Petites Maisons Rouges from Tralala ako pinkeep, ale bola som prilis leniva na to aby som to vyfotila, tak vam to ukazem neskor az sa budem citit lepsie.

***
Thank you for your visit!
Take care everybody!
Lenka

Tuesday, February 16, 2010

Valentine is still here ;)

It looks like Valentine didn't leave our home just yet ;) ...I saw this freebie on Staci's blog and her version of it was so beautiful and inspiring that I decided to stitch it too. Thank you Staci for the link to this cute freebie!
***
Vyzera to tak, ze Valentin este neodisiel z nasho domu ;) ...Tuto vysivku som prvykrat videla na Stacinom blogu a pretoze jej verzia tejto vysivky bola velmi pekna a inspirativna, rozhodla som sa, ze si ju vysijem aj ja. Dakujem Staci za odkaz na tuto milu free predlohu!


Valentine by Primitive Bettys
32ct Vintage Country Cream Belfast Linen
DMC 321, 310
***
Thank you for visiting!
Lenka


Sunday, February 14, 2010

Happy Valentine's Day


Happy Valentine's Day to all my readers!
***
Vsetkym mojim citatelom prajem krasneho Valentina!


Thank for visiting!
Lenka

Saturday, February 13, 2010

Candle Bands

Another two quickies from my own designs. I did a little change on both of them however. Both original patterns have borders, but I left them out because the banding I chose has a little border on its own already. I think it would have looked too overwhelming otherwise.
***
Dalsie dve rychlovky z mojim vlastnych predloh. Oba vzory som ale troska pozmenila. Obidva originaly maju okrajovy vzor, ktory som vynechala, pretoze stuha na ktoru som sa rozhodla vysivat je uz olemovana na okrajoch. Mala som pocit, ze by to bolo uz prilis nacackane.


Heart & Love Border - Lenka's Designs
14ct Aida Banding
DMC 321

***
Thanks for visiting!
Have a nice day!
Lenka


Friday, February 12, 2010

Eva's Giveaway

I'm participating in my friend Eva's little Valentine's giveaway where the price is this adorable crocheted heart :)
***
Zapojila som sa sutaze ktoru robi Eva a cenou je toto rozkosne hackovane srdiecko :)


Thank you for visiting!
Have a great day!
Lenka

Saturday, February 6, 2010

My Growing Collection

I received these beautiful pair of scissors this week from far away Japan. Yuko has a scissor sale on her blog and the more I saw the scissors appearing on the friends' blogs, the bigger my temptation. The proper stitcher needs scissors, right ...and the more, the better... So, I ordered them and was surprised when they got to me in only a week. I was surprised because when I'm sending something to my native country, Slovakia, which is much closer than Japan, it takes more than a week (usually around 10 days, even more) for my post to get there. (Obviously, the post office in my country needs some serious improvement, LOL.) But my scissors arrived safely and I'm very happy about them. They are so beautiful and I just love them! Thank you so much Yuko!
***
Tento tyzden mi dosli dvoje noznice na vysivanie co som si objednala z dalekeho Japonska. Yuko na svojom blogu ponuka na predaj noznice a cim viac som videla ako sa objavuju na ostatnych blogoch, tym vacsie bolo moje pokusenie. Spravna vysivacka potrebuje noznice, vsak ...a cim viac, tym lepsie... Tak som si ich objednala a bola som vazne prekvapena ked ku mne dosli v priebehu jedneho tyzdna. Prekvapena som bola preto, pretoze ked nieco posielam domov (co je podstatne blizsie ako Japonsko) tak kym moje veci dorazia na miesto urcenia tak to trva viac ako tyzden (zvycajne 10 dne, niekedy aj viac). (Ocividne posta na Slovensku potrebuje poriadne vylepsit :) Moje noznicky dosli v poriadku a ja som z nich cela nadsena. Su vazne nadherne. Dakujem Yuko!

Scissors from Yuko / Noznice od Yuko

***
And here is my whole scissor collection which is slowly growing :)
***
A tu je cela moja zbierka noznic ktora sa pomalicky rozrasta :)


Thank you for your visit!
Have a nice day!
Lenka

Thursday, February 4, 2010

SAL - February

Here is my version of February design for the SAL - My Little Heart. After a lot of thinking, I decided to stitch the first pattern mainly because I just love the balloon like heart. It's so adorable :) I used a slightly different shades of colors.
***
Tu je moja verzia februaroveho vzoru pre projekt SAL - My Little Heart. Po dlhom rozmyslani som sa nakoniec rozhodla vysit prvy vzor, hlavne preto, ze sa mi strasne paci to balonove srdiecko na snurke. Je roztomile :) Na vysivku som pouzila trocha ine odtiene muliniek.


SAL - My Little Heart by Sylvia
32ct Flax Belfast Linen
DMC: 310, 321, 632, 3064, 3345, 3705

***

I recieved Inspiring Blog Award from my dear friend Eva. Thank you so much!!
***
Od Evki som dostala ocenenie Inspiring Blog Award. Dakujem Evi!!


And I forward the award to: / Ocenenie dalej predavam:

***
Thanks for you visit!
Have a great day!
Lenka


Tuesday, February 2, 2010

Heart Biscornu

Another one of my Valentine free series. It's simple, quick to stitch and I hope you like it.
***
Dalsia malickost z mojej volne stiahnutelnej valentinskej serie. Vzor je jednoduchy, rychlo sa vysiva, tak dufam, ze sa vam paci.


Heart Biscornu - Lenka's Designs
32ct Vintage Country Flax Belfast Linen
DMC 304

***

Thanks for stopping by!
Have a nice day!
Lenka

Followers

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...